Frontendutvikler

Frontendutvikler søkes

Vi bygger Buskeruds desidert største og mest digitale reklame- og kommunikasjonsbyrå og søker en engasjert frontendutvikler. Du vil få en sentral rolle i utviklermiljøet vårt, hvor du vil jobbe på tverrfaglige prosjekter med mange spennende utfordringer!

Les mer

Systemutvikler søkes!

Systemutvikler søkes!

Vi bygger Buskeruds desidert største og mest digitale reklame- og kommunikasjonsbyrå og søker en fremoverlent systemutvikler. Du vil få en sentral rolle i utviklermiljøet vårt, hvor du vil jobbe på tverrfaglige prosjekter med mange spennende utfordringer!

Les mer

AD søkes!

Digital AD med «på»-faktor ønskes

Brenner du for profil, merkevare og kreativ konseptutvikling? Bobler du over av gode idéer og i tillegg har digital kompetanse?

Les mer

SIteman + Evry = <3

Siteman + Evry = <3

Siteman blir leverandør av nettbutikk i et spennende samarbeid med Evry.

Les mer

Interaksjonsdesigner søkes!

UX/UI-designer med på-faktor ønskes

Er du lidenskapelig opptatt av gode brukeropplevelser, gjennom å skape design med brukernes behov i fokus? Vi er i vekst og opplever stort trykk av nye oppdrag. Derfor ser vi etter deg som brenner for å jobbe i grensesnittet mellom menneske og teknologi, og som sammen med våre strategiske rådgivere, innholdsprodusenter og webutviklere kan kartlegge behov for- og designe morgendagens løsninger.

Les mer