GodsetUnionen Post-IT

Bjørn Myhre Sport

- Det er faktisk kompetansen det står på. Vi bringer Bjørn Myhre Sport til digital seier!

Bjørn Myhre Sport er uten tvil en av Norges mest renommerte sportsbutikker og har en betydelig posisjon hos aktive utøvere. Butikken er spisset mot langrenn, sykkel, løp og friluftsliv med et av landets fremste verksteder for sliping og preparering av langrennsski, samt et moderne sykkelverksted.

Utfordring

Bjørn Myhre Sport ønsket å tilby sine kunder en ny og innbydende digital opplevelse. Butikken kjennetegnes av høy kompetanse, personlig service og solid ivaretakelse av sine kunder. Hovedutfordringen lå i å knytte disse kvalitetene opp mot butikkens produktområder samt styrke omdømmet. Det var ønskelig å opprettholde Bjørn Myhre Sports profil som leverandør til de mest aktive samtidig som butikken ble mer tilgjengelig for alle.

Løsning

Sammen la vi strategien om å skape et nettsted som skulle kommunisere med flere målgrupper samtidig. Vi ønsket å fjerne ryktet om at Bjørn Myhre Sport kun var en butikk for eliten. Nettstedet skulle derimot ikke sikte på lavprissegmentet, men fremme en seriøs virksomhet som er helt unike på kompetanse, personlig service og kvalitet.

En sportslig, responsiv løsning ble utviklet hvor hovedfokuset er å friste brukerne til å oppsøke butikken. Store, engasjerende bilder benyttes for å inspirere kundene og skape engasjement rundt produkter og tjenester. Bjørn Myhre lever for personlige relasjoner og alt innhold på nettsiden gjenspeiler dette. Gjennom en personlig tone legger tekstene opp til å engasjere leseren og skape lyst til å gjøre en handel. En omfattende seksjon er viet til tips og råd hvor Bjørn Myhre fritt kan dele kunnskapen og engasjementet de brenner så sterkt for.

Resultat

bmyhre.no fremstår i dag som et personlig og innholdsrikt nettsted tilgjengelig for alle. Innholdet knytter produkter, tjenester og kompetanse sammen med de ulike målgruppene Bjørn Myhre Sport ønsket å nå. Der den foregående løsning kun kommuniserte med de mest aktive, inviterer dagens løsning både mosjonisten og familien

Bjørn Myhre Sports kvaliteter kommer tydelig frem gjennom deling av kompetanse, personlige bilder og åpenhet rundt kunnskap, aktiviteter, tjenester og øvrig virksomhet. Bjørn Myhre Sport kan i dag tilby sine kunder en fristende digital opplevelse hvor kundene like gjerne kan dra nytte av nettstedets innhold i smørebua som hjemme i stua.