Godt Sagt smiley

Godt Sagt kommunikasjon, Siteman og Catapult Film fusjonerer og blir Godt Sagt AS!

En stadig mer kompleks mediehverdag stiller større krav til både kunde og leverandør for å få mest mulig effekt ut av markedsføring, midler og kanaler. Gjennom fusjonen blir vi Buskeruds ledende totalleverandør av helhetlige kommunikasjonstjenester! Sammen skal vi hente frem de gode historiene og formidle disse på en måte som skaper engasjement, og som hjelper våre kunder til å nå sine mål.

Les mer

Frontendutvikler

Frontendutvikler søkes

Vi bygger Buskeruds desidert største og mest digitale reklame- og kommunikasjonsbyrå og søker en engasjert frontendutvikler. Du vil få en sentral rolle i utviklermiljøet vårt, hvor du vil jobbe på tverrfaglige prosjekter med mange spennende utfordringer!

Les mer

Systemutvikler søkes!

Systemutvikler søkes!

Vi bygger Buskeruds desidert største og mest digitale reklame- og kommunikasjonsbyrå og søker en fremoverlent systemutvikler. Du vil få en sentral rolle i utviklermiljøet vårt, hvor du vil jobbe på tverrfaglige prosjekter med mange spennende utfordringer!

Les mer

AD søkes!

Digital AD med «på»-faktor ønskes

Brenner du for profil, merkevare og kreativ konseptutvikling? Bobler du over av gode idéer og i tillegg har digital kompetanse?

Les mer

SIteman + Evry = <3

Siteman + Evry = <3

Siteman blir leverandør av nettbutikk i et spennende samarbeid med Evry.

Les mer