Interaksjonsdesigner søkes!

UX/UI-designer med på-faktor ønskes

Er du lidenskapelig opptatt av gode brukeropplevelser, gjennom å skape design med brukernes behov i fokus? Vi er i vekst og opplever stort trykk av nye oppdrag. Derfor ser vi etter deg som brenner for å jobbe i grensesnittet mellom menneske og teknologi, og som sammen med våre strategiske rådgivere, innholdsprodusenter og webutviklere kan kartlegge behov for- og designe morgendagens løsninger.

Les mer

Bli med oss å bli best

Siteman vokser!

En begivenhetsrik sommer ser sin ende, og høsten bringer med seg mer action enn jeg personlig kunne drømme om - i positiv forstand. Vi bestemte oss denne våren for å omsette mange års hardt arbeid til vekst, både i ansettelser og i tjenestespekter, og vi traff spikeren på hodet.

Les mer

Bli med oss å bli best

Bli med oss i Siteman å bli best!

Siteman er et av Buskeruds ledende digitale miljøer og vi skal vokse videre. Vi søker nå flere flinke folk med ambisjoner om å bli best!

Les mer

Serverutfordringer

Når ting ikke går som det skal

Etter en periode med ustabile tjenester i juni toppet utfordringene våre seg natt til 24. juni i år. En hardwarefeil i en av lagringsserverne våre gav oss hodebry jeg selv kun har kjent på som spedbarnsfar.

Les mer

100 % GEEK!

De fleste kjenner til at Geek er synonymet til datanerd, ikke så uvanlig at vi i Siteman identifiserer oss med det. Men Geek har en større betydning for oss, det er også forkortelsen til våre verdier: Glede, Empati, Engasjement og Kvalitet.

Les mer