Systemutvikler søkes!

Systemutvikler søkes!

Vi bygger Buskeruds desidert største og mest digitale reklame- og kommunikasjonsbyrå og søker en fremoverlent systemutvikler. Du vil få en sentral rolle i utviklermiljøet vårt, hvor du vil jobbe på tverrfaglige prosjekter med mange spennende utfordringer!

Les mer

AD søkes!

Digital AD med «på»-faktor ønskes

Brenner du for profil, merkevare og kreativ konseptutvikling? Bobler du over av gode idéer og i tillegg har digital kompetanse?

Les mer

SIteman + Evry = <3

Siteman + Evry = <3

Siteman blir leverandør av nettbutikk i et spennende samarbeid med Evry.

Les mer

Interaksjonsdesigner søkes!

UX/UI-designer med på-faktor ønskes

Er du lidenskapelig opptatt av gode brukeropplevelser, gjennom å skape design med brukernes behov i fokus? Vi er i vekst og opplever stort trykk av nye oppdrag. Derfor ser vi etter deg som brenner for å jobbe i grensesnittet mellom menneske og teknologi, og som sammen med våre strategiske rådgivere, innholdsprodusenter og webutviklere kan kartlegge behov for- og designe morgendagens løsninger.

Les mer

Mobilrevolusjonen

Tilbakeblikk på 2012, innblikk i 2013

2012 har omsetningsmessig vært et svært godt år. Den økte omsetningen skyldes dels oppkjøp, dels organisk vekst. Vi har gjort en grundig analyse av drift og forretningsområder. Dessuten har 2012 vært et år med mye internutvikling, noe vi vil se resultater av i 2013.

Les mer