Google My Business

Google My Business - sett ditt firma på kartet. Gratis!

Sørg for å sette ditt firma på kartet og sørg for å ha full kontroll over kartoppføringen i Google!

Les mer

Bli med oss å bli best

Siteman vokser!

En begivenhetsrik sommer ser sin ende, og høsten bringer med seg mer action enn jeg personlig kunne drømme om - i positiv forstand. Vi bestemte oss denne våren for å omsette mange års hardt arbeid til vekst, både i ansettelser og i tjenestespekter, og vi traff spikeren på hodet.

Les mer

Viktig informasjon! Store endringer i Googles søkeresultater

Google oppdaterer til stadighet sine søkealgoritmer, konsekvensene er som regel små. Denne gangen har de varslet siste oppdatering. Google varsler sjelden endringer i algoritmene, noe som signaliserer at vi må ta dette på alvor.

Les mer

Hvordan skal du forholde deg til klikk?

I mange år har store deler av nettbransjen fokusert på klikk, undertegnede er intet unntak. Men hva skal du med disse klikkene og hvilken kontroll har du på de? Vi kommer ikke utenom i digitalverdenen, vi er alle avhengige av klikk i en eller annen form for å lykkes. Derfor vil jeg øke din bevissthet rundt hvordan du skal forholde deg til de.

Les mer

Er ditt nettsted mobilvennlig?

Sjekk om dine websider er mobilvennlige!

I disse dager ruller Google ut en ny merking av søkeresultatene som sier hvorvidt nettstedet som listes opp er mobilvennlig eller ei. Dette gjør de for å gjøre det enklere for brukerne å finne den informasjonen de leter etter.

Les mer