Nettbutikk som gir gevinst

Netthandelen øker betydelig hvert år, og dette gjelder spesielt på mobile enheter. Tilgangen til å handle hvor som helt og når som helst har brakt med seg en hel rekke muligheter og utfordringer.

Når bedriften selger varer over nett, er en velfungerende netthandelsløsning det viktigste. Måten du synliggjør og møter kundene dine på nett, og ikke minst hvordan de opplever handleprosessen, har stor innvirkning på den potensielle gevinsten. Med Siteman på laget vil du kunne maksimere ditt omsetningspotensiale på nett. Du får løsninger som er nøye tilpasset målgrupper, integrasjon mot dine eksisterende ERP/CRM-systemer og omfattende bruk av moderne analyseverktøy. 

Siteman Varekatalog

Siteman Varekatalog er en fullstendig og fleksibel netthandelsløsning som lar deg administrere og presentere dine produkter på en effektiv og tiltalende måte. Uansett dine behov vil Siteman Varekatalog kunne tilpasses til å møte dine utfordringer, forenkle din logistikk og øke din gevinst.

Vi har sterkt fokus på SEO og brukeropplevelse, og er bevisste på at brukere av mobil og nettbrett ofte har andre behov og forventninger til hvordan en handleprosess bør fungere. Brukeropplevelsen skal i størst mulig grad sikre at besøk leder til salg.

Integrasjoner

De fleste bedrifter har allerede på plass ERP/CRM-systemer som f.eks. Visma eller Mamut, og med det gjort en betydelig investering i tid, opplæring og lisenser. Med Siteman kan denne investeringen ivaretas gjennom en fleksibel integrasjonsarkitektur. Vi kan integrere mot de fleste forretningssystemer. Dette gjør din overgang til nettbasert handel så enkel og sømløs som mulig.

Betalingsløsninger

Vi støtter en rekke av de mest kjente betalingsleverandørene i Norge, som f.eks Nets (Netaxept), Klarna, Dibs og SveaWebPay. Alt din bedrift trenger er en brukeravtale med en betalingsleverandør. Du kan derfor i løpet av kort tid være i gang med å selge dine varer på nett. Siteman vil kunne bistå deg i valg av leverandør ut fra dine ønsker og behov.